Eindejaarsbijeenkomst

Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg

-Kaag en Braassem- Op de eindejaarsbijeenkomst van Amandi Thuis werden alle cliënten herdacht waar dit jaar inzet is geweest door een of meer vrijwilligers. Voor iedereen werd een kaarsje aangestoken en een korte herinnering opgehaald. De vrijwilligers palliatieve terminale zorg, de coördinatoren en het bestuur van Amandi Thuis hadden een mooie avond in De Spreng. Een half jaar na de fusie tussen de Stichting VPTZ Kaag en Braassem en Stichting Hospicegroep Jacobswoude worden de vrijwilligers van Amandi Thuis steeds meer één groep. En wat ook fijn is, al heel wat mensen hebben Stichting Amandi Thuis weten te vinden om de ernstig zieke mens en de mantelzorgers te ondersteunen bij een terminale situatie thuis. Ook in 2016 staan de vrijwilligers voor u klaar. Voor meer informatie  kunt u contact opnemen met de coördinator  06 22 29 79 24 of zie de website www.amandi-thuis.nl.

Eindejaarsbijeenkomst

Geplaatst in Geen categorie.