mei 2016
Esther  Wongsodikromo, eerste coördinator van Stichting Amandi Thuis, heeft haar dienstverband bij onze stichting per 1 mei 2016 beëindigd. Esther heeft aangegeven, dat zij dit besluit na rijp beraad heeft genomen. Het bestuur, vrijwilligers en coordinatoren kenden Esther allemaal als een zeer betrokken, deskundige en enthousiaste collega, die veel gedaan heeft voor Stichting Amandi Thuis. Op vrijdag 29 april is er voor haar een afscheidsreceptie gehouden om iedereen in de gelegenheid te stellen om persoonlijk van Esther afscheid te nemen.
Na het bericht van het ontslag van Esther is het bestuur een sollicitatie procedure gestart. We zijn verheugd  te kunnen vertellen dat we een goede opvolger hebben gevonden. Onze nieuwe coördinator wordt Mieke van der Meer uit Roelofarendsveen. Zij gaat deze rol vervullen met ingang van 16 juni a.s. Wij hebben veel vertrouwen in onze nieuwe coördinator en wensen haar veel succes met haar mooie job.