Wisseling van functie voor Lonneke de Vries

In het  info-bulletin van Amandi Thuis is dit reeds gecommuniceerd, maar na het vertrek van  Jenny van Velzen is er een tweede mutatie in het vrijwilligersbestand van de beide Amandi-stichtingen.

Sinds 16 oktober bezet Lonneke de Vries de positie van coördinator bij het Hospice Amandi, ook wel genoemd het Amandi Huis. Dat betekent wel dat Lonneke haar werkzaamheden als coördinator bij Amandi-Thuis heeft beëindigd – en wel per 15 oktober.

Als bestuur van Amandi-Thuis wensen wij Lonneke veel plezier en succes toe in haar nieuwe rol. Door de nieuwe functie zullen we haar natuurlijk nog wel regelmatig zien, maar ook gaan missen. In de afgelopen periode hebben wij haar aanwezigheid als bijzonder plezierig ervaren en was zij zeker een aanvulling van het coördinatoren-team.

Namens het bestuur van Amandi-Thuis,

Paul van Emmerik - voorzitter