Zorg aanvragen

De arts stelt vast wanneer iemand in de terminale fase (levensduur maximaal drie maanden) verkeert. Vanaf dat moment kunt u een beroep op ons doen. De thuiszorg, arts of het ziekenhuis kunnen ook contact met ons opnemen.

Onze inzet start nadat u thuis een gesprek met een coƶrdinator heeft gehad. Daarin worden de situatie en wensen besproken. Samen komen we tot een voorstel voor het aantal uren zorg dat we bieden. Dit is altijd op basis van de beschikbaarheid van vrijwilligers; vaak kunnen zij al op korte termijn starten. Gedurende de gehele periode houdt de coƶrdinator contact met u.

Wilt u zorg aanvragen of heeft u een vraag, neem dan contact op met de coƶrdinator, telefoon 071-5328559. Mailen kan ook door onderstaand formulier in te vullen.

  U dient de privacy verklaring box te bevestigen anders kunnen wij uw gegevens niet via deze weg verwerken. De privacy voorwaarden kunt u lezen via de link onderaan de pagina "Privacy verklaring"

  Naam:

  Email:

  Telefoon:

  Onderwerp

  Prioriteit

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring

  Reacties van cliƫnten

  "Jullie doen zo'n bijzonder werk! Bedankt voor jullie moeite en inzet."

  "Namens de hele familie heel hartelijk dank voor de begeleiding en ondersteuning. We hebben jullie ervaren als betrokken, flexibel, hulpvaardig en liefdevol."

  "Jullie geven onmisbare ondersteuning in moeilijke tijden."